Menu

Ons keuzemenu…

Wij stellen u graag onze unieke menu-formules voor. Bij ons kiest ieder altijd ter plaatse zijn/haar goesting uit het keuzemenu, ook al komt u met een groter gezelschap. Elk menu wordt vooraf gegaan door een hapje en klein soepje. U stelt dan zelf uw menu samen uit seizoensgebonden vis, vlees of vegetarisch voor- en hoofdgerechten (dus niet noodzakelijk hetzelfde menu per tafel) Ook het aantal gangen is persoonlijk te kiezen. Verder onderaan vindt u de recente gerechten.
Het aanbod kan altijd wijzigen volgens de aanvoer op de markt.

* 1 voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht aan 40 euro
* 2 voorgerechten, hoofdgerecht en nagerecht aan 50 euro

Daarnaast is er ’s middags het wisselend lunchmenu (VG+HG) aan 25euro
(behalve zon-en feestdagen, wel op zaterdag) OF
de mogelijkheid om één of meerdere gangen apart te nemen uit het menu.
Voor kinderen tot 14 jaar is er een apart keuzemenu

Wij bieden u ook drie drankformules aan:
*alles inbegrepen, aperitief naar keuze, water, wijn of andere drank gedurende het menu , een koffie of thee aan 22 euro
*BOB formule, aperitief naar keuze, wijnproevertjes of frisdrank, water en een tas koffie of thee aan 16 euro
*water naar believen aan 3 euro pp.
(enkel te betalen als er geen andere drank besteld wordt, anders gratis)

 

Ter verduidelijking, op vrijdagavond, zaterdagavond en zon-en feestdagen
kiest u het menu van 40 of 50 euro ter plaatse. (zonder dessert -3 euro)
Andere middagen kiest u uit de menu’s of lunchformule vanaf 25 euro.
Kinderen tot 14 jaar kunnen desgewenst uit het kindermenu kiezen.
Uitzonderlijke aanpassingen voor dieet of eetstoornissen mogelijk.
Leen of Bart bekijken met u de allergenen en doen wat kan, doch kunnen we nooit
volledig uitsluiten dat sporen van allergenen minimaal aanwezig zijn in de gerechten.
De gerechten zijn steeds te kiezen in het restaurant en kunnen afwijken van
onderstaande opsomming. Ook de samenstelling kan variëren.
Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en dienst.

 

Keuzemenu

vanaf 1 mei 2021

Voorgerechten

Gebakken zeebaarsfilet, uientaartje, prei

Kalfsvitello met smeuiige rillette van eend en gerookte eend

Kalfsfilet licht gegaard en fijngesneden, mousse van eendenrilette en gerookte eendenborst en slaatje met frambozenvinaigrette

Asperges met Gandaham en eitje

Warm geitenkaasje in kataifideeg, notensla

Hoofdgerechten

Kalfsribeye, pepersaus, seizoensgroenten, frietjes

Asperges met Vlaamse beenham, eitje en hoeveboter

verkrijgbaar tot half juni

Lamskroon, boontjes, rozemarijn en gratin

Op vel gebakken zalm, asperges, mosterdmousseline; krieltjes

tot einde aanvoer asperges

Vegan tajine met kruidige groenten en couscous

Desserts

Trio van Franse kaas

  • + €2

Vanille ijs met warme chocoladesaus

Nagerechtfantasie van het moment

Loading ...