Maartmenu 2023
Verkrijgbaar van 3 maart tem 2 april
’s middags op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag
’s avonds enkel op vrijdag en zaterdag,
Gerechten onder voorbehoud van wijzigingen in de aanvoer
Lunchformule op donderdag en vrijdagmiddag aan 30 euro:
voor-en hoofdgerecht aanbod van de markt inclusief water bij het menu
Aperitiefhapjes
Opwarmsoepje met champignons
***
Carpaccio van Belgisch Witblauw met balsamico
Rucola met noten en blauwe kaas
OF
Geitenkaas in kadaifdeeg uit de oven
Salade met noten en honing (veggie)
OF
Filet van skrei met
bouillabaisse en vongole
OF
Normandische creuse oesters ‘St Vaast’
OF
Gegratineerde Zeeuwse oesters
***
Rundstournedos ‘saignant’ Belgisch Witblauw
voorjaarsgronten, pepersaus en frieten
OF
Gebakken roodbaarsfilet met amandelen
groenten en aardappelen uit de oven
OF
Vegetarische stoofpot van het moment
OF
Filet van Mechelse koekoek,
zachte groentencurry en krielardappel
***
Seizoensgebakje fantasie van het moment en vanille ijs
OF
Trio van Franse kazen (suppl 3 eur)
All-in formule met aperitief, huiswijn of bier, water, koffie of thee
aan 70 euro (bob formule aan 63 euro)
Tweede voorgerecht aan 15 euro
Aanpassingen of dieetverzoeken uitsluitend op afspraak